Historic Building is Transformed

We’ve invested heavily in a major refurbishment of our historic offices in Longden Coleham.

The building, which dates back to the late 18th and early 19th Century, has been completely transformed and we’re very grateful to our customers and staff for their patience during the work.

Managing Director Peter Forrest and Phil Davies check on the progress of the refurbishment work at Pughs of Shrewsbury

We’ve created a new chapel of rest, a new family room and new offices for our staff. There is also a new disabled entrance with dedicated undercover parking and a wheelchair ramp that leads directly into our offices.

It’s been a particularly ambitious programme of works, but we’re committed to ensuring we can offer modern facilities through a scheme that’s also sympathetic to the historical features of our building.

The building works have already exposed some original features which date back to the 18th and 19th Centuries, including stone pillars and original oak beams which we believe were probably old ship timbers used when the building was first built.

It has been incredible to see these features appear before our very eyes, and we’re very pleased that they can now be incorporated into our new-look premises.

Comments are closed.